Nationaal Luchtcongres: geef richting aan toekomst luchtkwaliteit in Nederland

Nationaal Luchtcongres: geef richting aan toekomst luchtkwaliteit in Nederland

 

Op 7 december vindt het Nationaal Luchtcongres plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Nationaal Luchtcongres is dé kans voor overheden, bedrijven, NGO’s en iedereen die betrokken is bij het onderwerp luchtkwaliteit om mee te praten over de toekomst van het Nederlands luchtkwaliteitsbeleid.

Na 2016 loopt het Nationaal Samenwerkingsprogramma Luchtkwaliteit (NSL) af en voldoet Nederland aan de Europese eisen. Maar zijn we dan ook klaar met luchtkwaliteit? In samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu organiseert Schone Lucht voor Iedereen een congres dat antwoord moet geven op deze vraag: hoe moet de toekomst van het Nederlandse luchtkwaliteitsbeleid er uit zien?

Samen met u willen we antwoord vinden op vragen als: Wat is onze ambitie? Welke stoffen willen we meten? En welke normen willen dan we hanteren? En wanneer willen we dit bereiken? En hoe gaan we dit doen? Kortom: uw kennis en ideeën zijn hard nodig!

Tijdens het Nationaal Luchtcongres willen wij dit doen door middel van een interactief programma en een open dialoog. Deelname aan het Nationaal Luchtcongres kost voor particulieren €45,- en voor zakelijke deelnemers €75,-, dit is inclusief een uitgebreide lunch, drankjes en netwerkborrel. Aanmelden kan hier.

Praat u mee over doe toekomst van het Nederlandse luchtkwaliteitsbeleid? We zien u graag op 7 december!

Stichting Schone Lucht voor Iedereen

Secretariaat
Dr. Kuyperstraat 10
2514 BB Den Haag

T +31 (0)70 – 406 9 777
www.schoneluchtvooriedereen.nl

  1. Ivonne Koster

    Verhuisd uit de stad vanwege schonere lucht….tja…wij worden hier vergiftigd op de zogenaamde prachtige veluwe. De terreur van vuurkorven, open haarden en bbq’s is vreselijk. Neem daar bij een snelweg bij die op 2/300 meter ligt en de overlast door vuurwerk op dit moment. Het is mistig al een tijdje maar je kunt hier buiten bijna geen adem halen. Deze overlast veroorzakers zijn gestoord en ondertussen de overheid erbij. Had allang moeten ingrijpen in deze vreselijke vervuiling.

Laat een reactie achter


OPMERKING - U kunt dit gebruikenHTML tags en attributen:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>